Tříkrálový koncert 2018

1,8 milionu Kč

Média

Cesta humanitárce

Přečtěte si článek o naší humanitární práci z pohledu Filipa Habrmana, vedoucího Humanitárního střediska. Článek vyšel ve Flying Mag a je dostupný online (str. 72 - 79) nebo ke stažení zde.

Na misích viděl nejhorší lidské utrpení. Teď chce pomoct v Kurdistánu

O práci chartního Humanitárního střediska si můžete přečíst v dnešním vydání MF Dnes. "Když Filip Habrman z Brna vyjel v roce 2004 poprvé na lékařskou misi anglického Červeného kříže do Indie, bylo mu 23 let a byl nejmladším v celém týmu. Od té doby byl na misích svědkem děsivých činů. Právě proto teď pomáhá v islamisty zničené oblasti Kurdistánu". Celý článek si můžete přečíst zde.

Záznam rozhovoru s F. Habrmanem o Iráckém kurdistánu (Český rozhlas)

Pomáhat u nás je samozřejmostí, pomáhat v zahraničí je otázkou volby

Diecézní charita Brno vyhlásila sbírku na podporu lékařské péče v Iráckém Kurdistánu. Proč právě v této zemi, která bojovala s Islámským státem, ale také nyní usiluje o svou nezávislost, se dozvíte v rozhovoru s koordinátorem mise Filipem Habrman. Článek vyšel v Deníku.

Filip Habrman hovoří v médiích o lékařské pomoci v Kurdistánu

Brněnská Charita vyhlásila sbírkou na podporu lékařské péče v iráckém Kurdistánu. Výtěžek pomůže zajistit zdravotnický materiál, léky a platy místních lékařů. Koordinátor humanitární pomoci Diecézní charity Brno Filip Habrman v českých médiích - České televizi, Českém rozhlase a Katolickém týdeníku vysvětloval důvody a detaily této pomoci. Poslechněte si jej.