Tříkrálový koncert 2018

1,8 milionu Kč

Váš hlas změní mnoho

"Naše děcka" z Vaty

Jedna z našich služeb potřebuje minutu vašeho času. Co vy na to?

Tříkrálová sbírka 2018 finišuje

V některých místech již sbírka skončila, převážně ve městech se stále koleduje. Průběžné výsledky můžete sledovat zde. Zveme Vás na Tříkrálovou plavbu po Dalešické přehradě v neděli 14. 1. 2018 ve 13 h. z Kramolína. Do 22. ledna probíhá Tříkrálová fotosoutěž.

Spojením umění a dobročinnosti vzniká často lepší „svět“. Partnerem Charity se stal JazzFest Brno

Diecézní charita Brno kromě poskytování pomoci lidem v nouzi, buduje také mosty mezi různými sektory a oblastmi společnosti. Důvodem není jen osvěta, ale také podpora společenské odpovědnosti zejména v komerčním světě, ale i například v tom kulturním. Výsledkem je často vzájemně obohacující se a pestrá mozaika partnerství, která může ovlivnit mnohé lidské osudy k lepšímu. Ne nadarmo se totiž říká, že umění a dobročinnost jsou nejvyspělejším projevem lidského ducha.

Vztahy, klíč k pokladu

Centrum Ruth zve na program J. F. Žáka - Vztahy, klíč k pokladu ve čtvrtek 25. 1. 2018  na Karlově nám. 41/30, Třebíč. Přihlásit se můžete zde.

Video z azylového domu

Nebyli jste při tom, když třebíčská Charita otevírala v říjnu nový Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy se zázemím pro ranou péči? Můžete jej navštívit prostřednictvím nového krátkého videa.

Jak přežít pubertu svých dětí - přednáška

Centrum Ruth zve na přednášku Marcely Blažkové ve čtvrtek 7. 12. 2017 od 17 hodin na Karlově nám.41/30 v Třebíči. Přihlásit se můžete zde.

Přijďte splnit přání dětem! Navštivte Strom splněných přání

V Azylovém domě - Domově pro matky s dětmi žijí lidé, kteří museli každodenně procházet mnoha těžkostmi a opět se chtějí postavit na nohy. Nyní jim můžete pomoci, aby jejich Vánoční svátky byly opět radostné a klidné. Charita Vám nabízí možnost zakoupit dětem z Domova vánoční dárek. V průběhu listopadu a prosince nejdete v Brně na třech místech vánoční stromečky s přáníčky dětí. Je na Vás, které přání Vás osloví.

EVOKACE v třebíčské bazilice tento pátek

Oblastní charita Třebíč ve spolupráci se souborem Musica animata a Římskokatolickou farností Třebíč-zámek si Vás dovoluje pozvat na slavnostní koncert k 25. výročí založení Oblastní charity Třebíč v pátek 1. prosince 2017 od 19 hodin.

Testovací týden pro veřejnost v K-centru

Při příležitosti EVROPSKÉHO TÝDNE TESTOVÁNÍ NA HIV nabízí K-centrum Noe na Hybešově 10 v Třebíči 20. - 24. 11. 2017 veřejnosti ANONYMNĚ a ZDARMA testování na HIV a žloutenku. Každý, kdo má obavy z nákazy, může přijít a nechat se otestovat.

Dům mladé rodiny pohltily plameny. Opravuje jej díky lidem dobré vůle i Charitě Prostějov

Charita Prostějov předává pomoc paní Lucii a její rodině. Foto: Archív Charity Prostějov

Lutotín - Místo oslavy narozenin musela o jednom srpnovém dni rodina z Lutotína utíkat před požárem. Oheň zničil takřka celý dům, přesto rodina doufá, že se vrátí zpět domů letos na Vánoce.  Do oprav domu se mohla pustit díky penězům od kosteleckých farníků, obyvatel Lutotína a také příspěvku z Tříkrálové sbírky. Ten jí pracovníci Charity Prostějov předali v listopadu...