Video z azylového domu

Nebyli jste při tom, když třebíčská Charita otevírala v říjnu nový Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy se zázemím pro ranou péči? Můžete jej navštívit prostřednictvím nového krátkého videa.

Jak přežít pubertu svých dětí - přednáška

Centrum Ruth zve na přednášku Marcely Blažkové ve čtvrtek 7. 12. 2017 od 17 hodin na Karlově nám.41/30 v Třebíči. Přihlásit se můžete zde.

Přijďte splnit přání dětem! Navštivte Strom splněných přání

V Azylovém domě - Domově pro matky s dětmi žijí lidé, kteří museli každodenně procházet mnoha těžkostmi a opět se chtějí postavit na nohy. Nyní jim můžete pomoci, aby jejich Vánoční svátky byly opět radostné a klidné. Charita Vám nabízí možnost zakoupit dětem z Domova vánoční dárek. V průběhu listopadu a prosince nejdete v Brně na třech místech vánoční stromečky s přáníčky dětí. Je na Vás, které přání Vás osloví.

EVOKACE v třebíčské bazilice tento pátek

Oblastní charita Třebíč ve spolupráci se souborem Musica animata a Římskokatolickou farností Třebíč-zámek si Vás dovoluje pozvat na slavnostní koncert k 25. výročí založení Oblastní charity Třebíč v pátek 1. prosince 2017 od 19 hodin.

Testovací týden pro veřejnost v K-centru

Při příležitosti EVROPSKÉHO TÝDNE TESTOVÁNÍ NA HIV nabízí K-centrum Noe na Hybešově 10 v Třebíči 20. - 24. 11. 2017 veřejnosti ANONYMNĚ a ZDARMA testování na HIV a žloutenku. Každý, kdo má obavy z nákazy, může přijít a nechat se otestovat.

Dům mladé rodiny pohltily plameny. Opravuje jej díky lidem dobré vůle i Charitě Prostějov

Charita Prostějov předává pomoc paní Lucii a její rodině. Foto: Archív Charity Prostějov

Lutotín - Místo oslavy narozenin musela o jednom srpnovém dni rodina z Lutotína utíkat před požárem. Oheň zničil takřka celý dům, přesto rodina doufá, že se vrátí zpět domů letos na Vánoce.  Do oprav domu se mohla pustit díky penězům od kosteleckých farníků, obyvatel Lutotína a také příspěvku z Tříkrálové sbírky. Ten jí pracovníci Charity Prostějov předali v listopadu...

Listopadový výšlap do Vladislavi

Pojďte s námi opět na výlet podzimní přírodou, tentokrát v sobotu 25. 11. 2017 do Vladislavi. Pěšky či na kole a zároveň podpoříte dobrou věc. Start od 10 - 12 hod.

Pomáhej pohybem Úsměvu

Prostřednictvím mobilní aplikace EPP můžete podpořit nákup osobního auta pro Stacionář Úsměv Třebíč. Pomáhat lze vlastním pohybem. Počítá se pohyb venku i na trenažérech, při chůzi na nákup či do práce. Neváhejte a pojďte do toho! Děkujeme, projekt byl již naplněn!

Domovinka pořádá akce pro veřejnost

V listopadu se u nás budou číst Pohádky z Albeře ve čtvrtek 16. 11. od 10.30 hod. a můžete se s námi podívat i na Island ve středu 22. 11. od 10 hod. Vstupné dobrovolné. Těšíme se na Vás v Domovince na ul. Gen. Sochora 705/1.

Homo psychoticus II v Paprsku - ZRUŠENO!

Z knihy Michaely Malé Homo psychoticus II aneb můj návrat ke studiu Vám 23. 11. 2017 od 10 h. bude číst Ing. Markéta Dohnalová.
Autorské čtení se PRO NEMOC RUŠÍOmlouváme se Vám a děkujeme za pochopení.