Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy Třebíč

Vltavínská 1402, Třebíč, 674 01 Vedoucí zařízení: Mgr. Jaroslav František Žák - Vedoucí Střediska sv. Josefa

Seznam lidí:

Mgr. Jaroslav František Žák - Vedoucí Střediska sv. Josefa Monika Gruntová - pracovnice v sociálních službách - instruktorka Iveta Bochníčková - pracovnice v sociálních službách - instruktorka Simona Vojáčková - pracovnice v sociálních službách - instruktorka Magdalena Nováková, DiS. - sociální pracovník Bc. Aneta Šerychová - sociální pracovnice Jana Brančová - pracovnice v sociálních službách - instruktorka Lenka Kafková - pracovnice v sociálních službách -instruktorka Bc. Alena Jeřábková - sociální pracovník Jana Fexová - pracovník v sociálních službách - instruktor Marie Vašíčková - pracovnice v sociálních službách -instruktorka Dana Kohoutová - pracovnice v sociálních službách - instruktorka Ivana Velebová - pracovnice v sociálních službách -instruktorka Lucie Rymešová, DiS. - koordinátorka zařízení

Seznam služeb: