Jsme neziskovka roku!

Děkujeme Vám za podporu!

Centrum pro lidi sociálně znevýhodněné (Celsuz)

třída Kpt. Jaroše 9, Brno, 602 00 Vedoucí zařízení: Mgr. et Mgr. Veronika Imrichová - vedoucí služeb Celsuz
  • Tel.: 538 700 950

Další kontakty naleznete u jednotlivých služeb.

Diecézní charita Brno - Služby Brno

Seznam lidí:

Bc. Libor Třeška, DiS. - sociální pracovník, koordinátor aktivit pro dlouhodobě nezaměstnané Michal Kučera, DiS. - sociální pracovník Bc. Jana Miholová - sociální pracovnice Mgr. Eva Psutková, DiS. - sociální pracovnice Mgr. Hana Tomicová - psycholožka Thi Thanh Vu - terénní pracovnice Bc. Klára Doleželová - poradkyně pro cizince Mgr. Bedřiška Horáková - sociální pracovnice Bc. Dagmar Sára Norková - právní poradkyně Mgr. Edita Kremláčková - sociální pracovník Mgr. Klára Jordánová - sociální pracovník Marie Hodaňová - PEER konzultant (pracovník s osobní zkušeností s psychickým onemocněním) Mgr. Jan Kozák, DiS. - koordinátor aktivit pro osoby s duševním onemocněním Bc. Nikol Voralová, DiS. - sociální pracovnice Mgr. Lenka Tomčalová, DiS. - sociální pracovník, koordinátorka odborné praxe studentů Mgr. et Mgr. Veronika Imrichová - vedoucí služeb Celsuz Mgr. Denisa Braunerová - koordinátorka odborného sociálního poradenství, sociální pracovnice s cizinci Bc. Nadiya Kovalenko - sociální pracovnice s cizinci Mgr. Lenka Svobodová - sociální pracovník Bc. Andrea Sládečková - sociální pracovnice Altantuya Gungaa - Interkulturní pracovnice Blansko

Seznam služeb: