Olga Jandová: Podpora je pro mě velmi důležitá
1. června 2022 30 srdcí Charity

Olga Jandová: Podpora je pro mě velmi důležitá

účetní, Oblastní charita Břeclav

Olga Jandová pracuje v Oblastní charitě Břeclav od roku 2003, kdy nastoupila jako účetní. V průběhu let jí kromě účetních výkazů přibyla ještě personalistika. Dříve pracovala v soukromém sektoru, ale přišla chvíle, kdy jí kamarád řekl o volném místě v Charitě. A bylo rozhodnuto.

Práce v Oblastní charitě Břeclav dává Olze nejen smysl, ale hlavně pořádek a řád, který je pro ni velmi důležitý. Velmi si cení kolegů napříč oblastmi. „Když si nevím s něčím rady, stačí zavolat kolegům z jiné Charity a vždy mi ochotně a rádi pomohou. Nejsem v tom sama. Ta podpora je pro mě velmi důležitá,“ říká s úsměvem Jandová. Minulý rok pro ni byl po pracovní stránce velmi těžký. Olga Jandová zůstala na oddělní sama, ale situaci zvládla na výbornou.

Břeclavská účetní nejraději ve volném čase brázdí silnice na motorce. „Teď už to sice není tak často, ale dříve jsme s manželem hodně jezdili,“ doplňuje. Motorku jí teď nahrazuje práce na zahradě, o kterou pečuje.

Kolektiv v břeclavské Charitě si velmi chválí. „Nedávno se nám trochu obměnil kolektiv. Abychom se lépe poznali a kolektiv se utužil, vymysleli jsme barevné pátky, kdy se oblékáme všichni do stejné barvy. Je to taková sranda,“ uzavírá s úsměvem Olga.