Podpořte Baltazar

Filip Habrman

Potřebujeme vaši pomoc, aby mohl Baltazar přežít

Já to prostě nechci zavřít a poslat lidi na ulici. Když to zavřu, lidé nebudou mít práci a někteří z nich opravdu skončí na ulici. Také potřební by přišli o místo, kde dostanou šatstvo. Jsme opravdu jediní, kdo oblečení vydává v takovém množství.  A už vůbec nechci domýšlet, jak by se zvětšilo množství oblečení končícího na skládkách.

Vaše dary nám pomůžou pokrýt ztrátu způsobenou zavřením prodejen v době koronakrize, která se pohybuje okolo 350 000,- Kč.

Kromě darování oblečení, nás můžete podpořit následujícími způsoby:

Online platba

Podpořte nás během pár minut prostřednictvím zabezpečené platební brány Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.):

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Bankovním převodem

Číslo účtu: 158 374 1621/0100 - VS: 135 (Variabilní symbol vždy uvádějte pro správnou identifikaci záměru, který chcete podpořit.)

Přispět můžete jednorázově nebo opakovaně a dlouhodobě tím, že zadáte trvalý příkaz. Pro vystavení potvrzení o daru, uveďte do zprávy pro příjemce své kontaktní údaje.

Nákupem na našem e-shopu

Nakupte oblečení z druhé ruky na našem e-shopu. Potěšíte sebe, nás i přírodu.

Prohlédnout e-shop

Díky vašemu daru:

• udržíme zaměstnání pro 10 lidí, kteří jsou těžko uplatnitelní na trhu práce
  • budeme dál přispívat ke snižování objemu textilního odpadu končícího na skládkách
  • lidé v nouzi nepřijdou o zdroj oblečení zdarma

Děkujeme ♥