Koláč pro hospic na Blanensku

hospic_blansko

Mobilní hospic sv. Martina

Na začátku letošního roku jsme přijali do Mobilního hospice sv. Martina 45letého muže v terminálním stádiu života. Žil v rodinném domku společně s manželkou a třemi syny. Nejmladšímu synovi bylo teprve 10 let. „Péči jsme zavedli v intenzivním režimu. Do domácnosti jezdily zdravotní sestry několikrát denně.,“ vzpomíná vrchní sestra Mobilního hospice sv. Martina Hana Kudová.
Muže doprovázel tým mobilního hospice 23 dní. Díky statečné péči rodiny a díky pomoci hospice odcházel v klidu, doma, v kruhu svých blízkých.

Podpořte Mobilní hospic sv. Martina a odneste si za odměnu sladký koláč!

Kde najdete naše stánky 6. října 2021

• Blansko
  • Boskovice
  • Letovice
  • Kunštát

Podpořte hospic online platbou

Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.):

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Podpořte hospic bankovním převodem

číslo sbírkového účtu: 42 00 06 59 31/ 6800

variabilní symbol: 236

KH_Blansko

Přispět můžete jednorázově nebo opakovaně a dlouhodobě tím, že zadáte trvalý příkaz. Pro vystavení potvrzení o daru, uveďte do zprávy pro příjemce své kontaktní údaje.

VÍCE INFORMACÍ O KOLÁČI PRO HOSPIC NA BLANENSKU