Koláč pro hospic na Blanensku

hospic_blansko

Mobilní hospic sv. Martina

Na začátku letošního roku jsme přijali do Mobilního hospice sv. Martina 45letého muže v terminálním stádiu života. Žil v rodinném domku společně s manželkou a třemi syny. Nejmladšímu synovi bylo teprve 10 let. „Péči jsme zavedli v intenzivním režimu. Do domácnosti jezdily zdravotní sestry několikrát denně.,“ vzpomíná vrchní sestra Mobilního hospice sv. Martina Hana Kudová.
Muže doprovázel tým mobilního hospice 23 dní. Díky statečné péči rodiny a díky pomoci hospice odcházel v klidu, doma, v kruhu svých blízkých.

Podpořte Mobilní hospic sv. Martina a odneste si za odměnu sladký koláč!

Kde najdete naše stánky 7. října 2020 od 9:00 dokud budou koláče

• Blansko - ulice Rožmitálova
  • Boskovice - na Masarykově náměstí
  • Letovice - na Masarykově náměstí

Podpořte hospic online platbou

Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.):

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Podpořte hospic bankovním převodem

číslo sbírkového účtu: 42 00 06 59 31/ 6800

variabilní symbol: 236

Přispět můžete jednorázově nebo opakovaně a dlouhodobě tím, že zadáte trvalý příkaz. Pro vystavení potvrzení o daru, uveďte do zprávy pro příjemce své kontaktní údaje.

Přidejte se k našim hospicovým týmům

JAKO ZAMĚSTNANEC

KLIKNI PRO VÍC INFORMACÍ

Hledáme především všeobecné zdravotní sestry, které ocení práci zaměřenou na pacienta.

JAKO DOBROVOLNÍK

KLIKNI PRO VÍC INFORMACÍ

Hledáme dobrovolníky, kteří se stanou podporou pacientům a jejich ošetřujícím rodinám.

Více informací o hospicové péči na blanensku