Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Sbírka Koláč pro hospic 2018 vynesla přes osm set tisíc korun

Příspěvky v celkové výši 824 445 korun vhodili lidé minulý týden do charitních kasiček na pomoc nevyléčitelně nemocným a umírajícím pacientům. Další ročník Sbírky koláč pro hospic, která se uskutečnila ve středu 3. 10. 2018 na území celé Diecézní charity Brno, byl jedinečný i díky tomu, že dárci mohli poprvé přispívat také s využitím bezkontaktních terminálů. Jejich prostřednictvím do sbírky a celkové částky lidé přispěli přes 34 tisíc korun.

Charita v Brně představila možnosti dobrovolnictví na jarmarku Dobrovolnického centra 67

Jak smysluplně využít třeba i jen pár hodin volného času a pomoci při tom druhým se dozvěděli účastníci netradičního jarmarku. Uskutečnil se 25. 9. 2018 jako součást akce nazvané Open-er, kterou pořádalo Dobrovolnické centrum 67 v prostoru ArtBaru Druhý Pád.

Den otevřených dveří v Chráněném bydlení sv. Michaela

Přijďte se k nám podívat! Klienti a zaměstnanci si pro vás připravili zajímavý program. Více informací naleznete v pozvánce.

Místo: Brno, Gorkého 34
Termín: 10. 10. 2018, 14:00 — 10. 10. 2018, 18:00

Domácí hospicová péče pomáhá těžce nemocným. Podpořte ji a vychutnejte si lahodný koláč

Přijďte podpořit služby domácího hospice, který zřizuje Diecézní charita Brno, a vychutnejte si lahodný koláč. Zúčastněte se 3. 10. 2018 tradiční každoroční sbírky na podporu hospicové a paliativní péče nazvané Koláč pro hospic. Výměnou za doporučený příspěvek 40 korun do charitní kasičky obdržíte sladký koláč, originální odznáček nebo jiný drobný suvenýr. V charitních červených stáncích také zjistíte, jak funguje domácí hospicová péče, kdo jsou její klienti a kde všude tato služba pomáhá.

Pozvánka na Den otevřených dveří v Chráněném bydlení sv. Michaela

Těšíme se na všechny návštěvníky, známé i neznámé.

Den otevřených dveří v Domově sv. Markéty

Přijďte si prohlédnout prostory azylového domu pro matky s dětmi v tísni a seznámit se s poskytovanými sociálními službami.

Charita oslaví svůj den v centru Brna. Poděkuje za přízeň a představí své služby

Do brněnských ulic v září vyrazí zaměstnanci Diecézní charity Brno. U příležitosti Dne Charity 25.9.2018 představí jednotlivé služby a rozdají drobné dárky. Za celoroční přízeň a podporu takto Charita poděkuje všem zájemcům o charitní dílo, dobrovolníkům i dárcům.