Koláč pro hospic 2019

hospicovou péči

9. 10. 2019

Jak jsme si užili Den dětí v Domově svaté Markéty

První červnový den již tradičně patří dětem, a u nás v Domově svaté Markéty tomu nebylo jinak! I když jsme oslavovali o den dříve, pestrý program, dobrá nálada ale i počasí nám umožnili strávit nádherné odpoledne.

Dobrovolnictví doporučuje každému

Této službě se věnuji již 7 let. Po smrti maminky jsem měla najednou prázdno v životě. V té době jsem objevila v kostele v Informacích tuto nabídku. Zaujala mě, a tak začalo moje dobrovolnictví. A co mi to dalo? Plnohodnotný život naplněný krásným přátelstvím a úžasnou zkušenost se stářím.

Blešák na Effetě

V pátek 4. května se uskutečnil v Denním stacionáři Effeta již čtvrtý ročník jarního blešáku. Veřejnosti byl otevřen od 13:00 do 19:00. Zákazníci si mohli vybírat mezi hromadou oblečení, obuvi, šperků, hraček a dalších předmětů. Na prodej byly také rukodělné výrobky klientů jako například mýdla, svíčky, bločky či placky. Výtěžek z celé akce půjde na provoz a další rozvoj stacionáře.

Turnájky v Klubu BARÁK

Klub BARÁK zve na pravidelné turnájky. Po turnajích v ping pongu a v šipkách si v květnu zahrajete air hockey/stolní fotbálek. Srdečně zveme všechny, přijít mohou i ti, kteří do klubu nechodí. Rádi uvidíme nové tváře mezi námi. Nabízíme možnost tréninku v otevíracích hodinách klubu.

Kristýna: Dobrovolnictví je dobrá volba

Do Klubu v 9 docházím jako dobrovolník již čtvrtým rokem. Na začátku roku 2014 jsem hledala vhodnou činnost a místo pro využití mých skromných tvůrčích schopností. Kamarádka mi navrhla dobrovolnictví, kterému se sama zrovna věnovala v Hradci Králové. Na internetu jsem objevila právě Klub v 9 a zkusila napsat email vedoucí této služby. Následovala úvodní schůzka s pracovnicí Janou a poté schůzka v dobrovolnickém centru Kambala, kde jsem podepisovala smlouvu o dobrovolnické službě.

Děti dětem 13. 4. 2018

Zveme Vás na 15. ročník benefičního koncertu Děti dětem, který se koná v pátek 13. 4. 2018 v 16.30 h. v divadle PASÁŽ. Koncert podpoří i naši službu Rané péče Třebíč. Vstupné dobrovolné.

Hledáme dobrovolníky do Domova pro seniory

HLEDÁME NOVÉ DOBROVOLNÍKY, kteří by rádi potěšili starší a nemocné lidi v Domově pro seniory na ulici Manželů Curieových. Projevili zájem o ně, poskytli drobnou pomoc. Bližší informace Vám poskytneme v našem Dobrovolnickém centru...

Velikonoční výstava v Hrotovicích

Charitní pečovatelská služba Třebíč Vás srdečně zve na tradiční VELIKONOČNÍ VÝSTAVU. Koná se 26. - 29. 3. 2018 od 10 - 15 hod. v Domě s pečovatelskou službou v Hrotovicích.

Zaměstnanci firmy Delikomat finančně podpořili klienty Chráněného bydlení sv. Michaela. Děkujeme!

Každé ráno kolem čtvrt na osm se otevřou dveře Chráněného bydlení sv. Michaela a na chodníku je chvíli živo. Někteří jeho obyvatelé odchází s asistenty směrem k zastávce trolejbusu a loučí se s ostatními, kteří nastupují do dvou aut parkujících před domem. Za chvíli už 9-místný Ford Tourneo a Dacia Logan vyráží směr Líšeň do Denního stacionáře Effeta. Začíná další pracovní den.