Podle formy daru

ONLINE PLATBA

Nejrychlejší způsob, jak podpořit naše služby, je prostřednictvím online zabezpečené platební brány Pays.

K pomoci druhým tak potřebujete jen svou platební kartu nebo bankovní aplikaci.

Klikni a daruj

BANKOVNÍ PŘEVOD

Nejuniverzálnější zpsůob, jak podpořit naše služby, je bankovní převod. Pokud máte internetové bankovnictví, tak vám to zabere jen pár chvil. Volbou variabilního symbolu můžete určit, komu chcete svůj dar věnovat.

Naše dárcovské konto u KB: 2008247621/0100

Více infromací

DÁRCOVSKÁ SMS

Můžete nás podpořit pravidelně jednou za měsíc trvalou dárovskou SMS na číslo 877 77:

DMS TRV DCHB 30
DMS TRV DCHB 60
DMS TRV DCHB 90

Cena  dárcovské sms podle tvaru je 30, 60 nebo 90 Kč, příjemce pomoci obdrží 29, nebo 59 nebo 89 Kč. Více na www.darcovskasms.cz.

„V charitním domově pokojného staří se mi dlouhé roky starali o maminku. Poznal jsem, s jakou láskou a péči k ní přistupovali. Nebyla to jen péče, aby měla co jíst, kde spát, ale i o to, aby se tam cítila jako doma. Pomáhali jí překonat stesk, ale zároveň si zachovat vzpomínky na mládí a aktivně trávit čas. Po čase tam našla druhou velkou rodinu. Proto pravidelně přispívám na chod domova, ještě i poté, co maminka už zemřela.“

Petr, 50 let, manažer a pravidelný dárce

Přidej se k Petrovi a staň se naším dárcem

DEN PRO CHARITU

Pro firmy a jejich zaměstnance jsme připravili unikátní koncept dárcovství, kdy prostřednictvím srážek ze mzdy umožňujeme skladníkům i ředitelům, konstruktérům i obchodním zástupcům, prostě lidem všech profesí stát se na chvíli „CHARIŤÁKEM“ a profesionálně pomáhat.

Objev den pro charitu

DAROVÁNÍ ODKAZEM

Diecézní charitu Brno můžete podpořit ve své poslední vůli. Bude to pro nás závazek pokračovat v naší práci a pomoci bližním.

více informací

NAŠE SBÍRKY

Pravidelně pořádáme sbírky, které můžete podpořit přispěním do kasičky nebo prostřednictvím platebních terminálů. Sledujte náš Facebook, aby vám správná příležitost neunikla!

Více o našich sbírkách

„Když našemu strýčkovi diagnostikovali rakovinu, bylo už moc pozdě. Zbývalo mu už jen pár měsíců života. Dožil v charitním hospici, kde mu poskytli veškerou péči, aby poslední chvíle strávil bezbolestně a smířeně. Velmi pomohli i nám přijmout jeho odchod.“

Milan, 39 let

Více zkušeností s pomocí naší Charity