Mgr. Jaroslav František Žák

• Tel.: 608 808 025

Organizace:

Seznam zařízení:

AL PASO Vysočina - vedoucí Střediska sv. Vincenta Azylový dům pro muže Třebíč - Vedoucí Střediska sv. Josefa Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy Třebíč - Vedoucí Střediska sv. Josefa Raná péče Třebíč - vedoucí Střediska sv. Vincenta Centrum podpory rodin Ruth - vedoucí Střediska sv. Vincenta K-centrum Noe - vedoucí Střediska sv. Vincenta Probační program Most - vedoucí Střediska sv. Vincenta DOLÉČOVACÍ CENTRUM TŘEBÍČ (dříve NÁSLEDNÁ PÉČE) - vedoucí, psychoterapeut

Seznam služeb:

Azylový dům pro rodiče s dětmi a ženy Třebíč - Vedoucí Střediska sv. Josefa Centrum podpory rodin Ruth - vedoucí Střediska sv. Vincenta AL PASO Vysočina - Vedoucí Střediska sv. Vincenta Raná péče Třebíč - vedoucí Střediska sv. Vincenta Doléčovací centrum Třebíč - vedoucí, psychoterapeut Azylový dům pro muže Třebíč - Vedoucí Střediska sv. Josefa K-centrum Noe - vedoucí Střediska sv. Vincenta Probační program Most - vedoucí Střediska sv. Vincenta Humanitární pomoc - vedoucí Střediska sv. Vincenta