Aktuality z Tříkrálovky

Pomáháme z Tříkrálové sbírky - materiální pomoc do Rohozné
13. února 2020 Oblastní charita Jihlava

Pomáháme z Tříkrálové sbírky - materiální pomoc do Rohozné

Ve čtvrtek 13. února jsme vyslali auto s materiální pomocí do Rohozné, kde se obyvatelé potýkají s odklízením následků vichřice Sabina. Z Tříkrálové sbírky jsme zakoupili např. lopaty, košťata, ochranné pracovní pomůcky, hygienické a zdravotní potřeby, nebo i misky na polévku pro dobrovolníky.

Jubilejní dvacátý ročník Tříkrálové sbírky vynesl v brněnské diecézi 30 249 255 korun
31. ledna 2020 Aktuality z Tříkrálovky

Sčítání dvacáté Tříkrálové sbírky na území brněnské diecéze – v Jihomoravském kraji a části kraje Vysočina, je u konce. Více než patnáct tisíc koledníků v letošním roce vykoledovalo rekordních 30 249 255 korun. Sečtením příspěvků z téměř pěti tisíc kasiček přispěli dárci na podporu charitního díla o 2 036 208 korun více než v loňském roce. Peníze ze sbírky i letos poputují k těm nejpotřebnějším – seniorům, nemocným, lidem bez domova nebo na Charitní záchrannou síť.

Hlásíme: Výnos z pokladniček je spočítán
31. ledna 2020 Tříkrálová sbírka

Hlásíme: Výnos z pokladniček je spočítán

Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. V pokladničkách se sešlo přes 130 milionů. Děkujeme!

Dvacátá Tříkrálová sbírka na Jihlavsku už má svůj výsledek
27. ledna 2020 Oblastní charita Jihlava

Dvacátá Tříkrálová sbírka na Jihlavsku už má svůj výsledek

Při letošní jubilejní Tříkrálové sbírce na Jihlavsku bylo vykoledováno celkem 2 078 876 Kč. Je to téměř o 90 tis. Kč více než loni. Peníze použije Oblastní charita Jihlava pro své služby potřebným.

Výtěžek Tříkrálové sbírky překonal rekord. Děkujeme!
17. ledna 2020 Oblastní charita Blansko

Výtěžek Tříkrálové sbírky překonal rekord. Děkujeme!

Charita Blansko děkuje vám všem, kteří jste na počátku nového roku přijali tříkrálové koledníky ve městech a obcích na Blanensku. V letošním roce jsme v Tříkrálové sbírce získali 2 475 619 korun ze 451 pokladniček. Je to o 240 986 více než v loňském roce, kdy jste nám darovali 2 234 633 korun.