784 x 295 Jsme na blizku

Diecézní charita Brno denně obslouží přes 3 tis. uživatelů, klientů a pacientů ve dvou krajích, mnohdy v malých obcích a na těžko dostupných samotách. Poskytování služeb je nyní obtížnější, protože nemáme zajištěné účinné ochranné prostředky, dezinfekci, materiální vybavení. Přesto zůstáváme nablízku všem lidem, kteří to potřebují, a naopak díky dobrovolníkům rozšiřujeme naše služby s ohledem na aktuální situaci.

Co pro to potřebujeme:

• Roušky – 15 000 týdně
  • Dezinfekci (na ruce i na povrchy) – 500 litrů týdně
  • Respirátory – 3 500 týdně
  • Jednorázové rukavice – 16 500 týdně
  • Ochranné obleky/pláště – 2 000 týdně
  • Ochranné návleky na obuv – 2 800 týdně
  • Ochranné brýle – 650 týdně

Realitu našich pečovatelek, zdravotních sester, sociálních pracovnic a pracovníků popisuje video Oblastní charity Znojmo:

Scénář, střih a režie: Evžen Adámek, ředitel Oblastní charity Znojmo

Pomozte nám zůstat nablízku!

Online platba

Podpořte nás během pár minut prostřednictvím zabezpečené platební brány Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.)

Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokoncčení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Darujme.cz

Náš projekt najdete i na serveru Darujme.cz:

Darujme.cz

Bankovní převod

Klasický způsob daru je bankovní převod. Pro přispění na ochranné pracovní pomůcky, které naše zaměsnance i klienty mohou ochránit proti koronaviru, použijte variabilní symbol 9000.

Dárcovská SMS

Neholdujete online platbám ani internetovému bankovnictví? Můžete nás podpořit odesláním dárcovské SMS na číslo 877 77:

DMS DCHB 30

DMS DCHB 60

DMS DCHB 90

Pokud chcete přispívat pravidelně jednou za měsíc, pošlete tzv. trvalou dárovskou SMS na číslo 877 77:

DMS TRV DCHB 30

DMS TRV DCHB 60

DMS TRV 90

Cena  dárcovské sms podle tvaru je 30, 60 nebo 90 Kč, příjemce pomoci obdrží 29, nebo 59 nebo 89 Kč. Více na www.darcovskasms.cz.

Všem, kdo jsou v těchto chvílích s námi, patří veliké díky!

A to největší patří našim zaměstnancům ve službách, protože zůstávají s vámi.